محصولات
    شرکت ها
        مرتب سازی بر اساس :

          خرید محیط کشت

          محیط کشت‌ها به شکل‌های مختلفی در آزمایشگاه‌ها وجود دارند و به وسیله این محیط مصنوعی می‌توان بر روی میکرو ارگانیسم‌ها مطالعات جامعی را انجام داد. شیمی بازار، بازار آنلاین مواد شیمیایی، امکان خرید محیط کشت در ایران را با بهترین قیمت و کیفیت انجام می‌دهد.

          همچنین فروش محیط کشت با توجه به استفاده و کاربردی که مد نظر شما است نیاز به مشاوره‌ی تخصصی دارد، که کارشناسان شیمی بازار همواره در تلاشند با ارائه‌ی مشاوره‌ی تخصصی و رایگان در زمینه مواد شیمیایی بهترین گزینه‌ها را در اختیار شما قرار دهند تا انتخاب درستی باتوجه به نیاز خود برای خرید محیط کشت و سایر ماده‌های شیمیایی انجام دهید.

          در این مقاله نکات مهمی مانند خرید محیط کشت، مناسب‌ترین قیمت‌های محیط کشت، فروش محیط کشت در ایران را بررسی می‌کنیم.

          محیط کشت

          محیط کشت از مهم‌ترین عوامل برای کشت سلولی و یا کشت بافت است. در کشت (بافت) یک تکه از بافت یک حیوان و یا یک گیاه جدا می‌شود و تحت شرایطی خاص، برای رشد و بقا در یک محیط مصنوعی قرار داده می‌شود، که به این محیط مصنوعی، محیط کشت می‌گویند. انتخاب یک محیط رشد مناسب برای کشت آزمایشگاهی مهمترین مرحله در کشت سلولی است. خرید محیط کشت معمولاً برای کشت میکروب‌ها، متمایز کردن کلونی‌های متفاوت، مشاهده کردن واکنش‌های بیو شیمیایی و موارد دیگر انجام می‌شود.

          محیط کشت یا محیط رشد، محیطی دارای ژل و یا مایع است و برای رشد میکروب‌ها، گیاهان کوچک و یاخته‌ها کاربرد دارد. محیط کشت سلولی منبعی از ترکیبات و انرژی است و چرخه سلول‌ها را تنظیم میکند که خریداران محیط کشت بیشتر برای موارد ذکر شده از آن استفاده می‌کنند.

          هر محیط کشت به شکل معمول برای رشد ارگانیسم‌ها دارای ترکیبات متفاوتی مانند، نمک‌های معدنی، گلوکز، ویتامین‌ها، سرم، هورمون‌ها و آمینو اسیدها است.

          ترکیبات اصلی محیط کشت

          ترکیبات اصلی محیط کشت شامل، گلوکز، نمک، ویتامین‌ها، مواد مغذی، لیپیدها و اسیدهای چرب و آمینو اسیدها است.

          مواد و ترکیبات تشکیل دهنده‌ی محیط کشت به صورت پودری یا مایع در بازار موجود است.

          البته نکته مهم برای خرید مواد و ترکیبات اولیه محیط کشت با توجه به نوع سلول متفاوت است، که این تفاوت‌ها باعث به وجود آمدن فرمولاسیون‌های جدید در محیط کشت‌های مختلف می‌شود.

          آمینو اسیدها

          در واقع آمینو اسیدها برای ساخت پروتئین ضروری به حساب می‌آیند و در همه‌ی محیط کشت‌ها موجود هستند. سلول‌ها برای رشد به آمینو اسیدها نیاز دارند که بعضی از سلول‌ها آمینواسیدها را خودشان تولید کرده و بعضی دیگر آن را از محیط کشت دریافت می‌کنند.

          نمک‌های غیر آلی

          سلول‌ها در محیط کشت به دنبال برقراری ارتباط در بین خود هستند و این برقراری ارتباط از طریق غشا قابل انجام است، که با این ارتباط غلظت محلول نمکی تنظیم می‌شود.

          ویتامین‌ها

          نقش ویتامین‌ها در محیط کشت، بهبود رشد سلول‌ها است. البته در محیط کشت‌های دارای سرم، ویتامین‌ها وجود دارند و نیازی به اضافه کردن ویتامین‌ها نیست.

          عناصر کمیاب و مکمل‌ها

          در محیط کشت‌های بدون سرم، عناصری مانند، سلنیوم، روی و مس اضافه می‌شود، که اضافه کردن این عناصر باعث تولید آنزیم می‌شود.

          آنتی بیوتیک

          دلیل استفاده از آنتی بیوتیک‌ها در محیط کشت به علت وجود داشتن آلودگی‌های قارچی و باکتریایی در محیط رشد است.

          رنگ فنول

          رنگ‌های موجود در محیط کشت به عنوان شناساگر PH کاربرد دارند. اما رنگ‌های مختلف در محیط کشت نشان دهنده‌ی چیست؟

          در PH پایین رنگ محیط زرد، PH بالا، رنگ محیط بنفش و در صورتی که رشد باکتری‌ها در بهترین حالت ممکن قرار بگیرد، رنگ آن قرمز می‌شود.

          لیپیدها و اسیدهای چرب

          ار آنجایی که خود سرم‌ها دارای اسید چرب هستند، اضافه کردن اسیدهای چرب به محیط‌های سرم دار لزومی ندارد، پس در نظر داشته باشید، لیپیدها برای رشد سلول‌ها در محیط‌های بدون سرم نیاز است.

          کاربردهای محیط کشت

          دلیل خرید محیط کشت و استفاده از این محیط برای قرار دادن باکتری‌ها در شرایطی برای تکثیر و رشد است. میکروب‌ها موجوداتی تک سلولی هستند و تمام کارهای حیاتی را به شکل مستقل و بدن نیاز داشتن به سلول دیگری انجام می‌دهند. اما کاربردهای محیط کشت به صورت کلی چیست؟

          • کشت میکروب‌ها
          • ایزوله نمودن محیط کشت
          • متمایز کردن کلونی‌های متفاوت
          • ذخیره کردن محیط کشت
          • شناسایی نمودن علل عفونت
          • شناسایی ویژگی‌ها و مشخصات میکروارگانیسم‌ها
          • آزمایش و تست آنتی بیوتیکی
          • مشاهده کردن واکنش‌های بیو شیمیایی
          • آزمایش کردن آلودگی میکروبی در هر نمونه متفاوت

          انواع محیط کشت از لحاظ فیزیکی

          محیط کشت‌ها از لحاظ فیزیکی به دسته‌بندی‌های، محیط کشت جامد، محیط کشت نیمه جامد و محیط کشت مایع تقسیم بندی می‌شود.

          محیط کشت مایع: (Media Liquid)

          محیط کشت مایع، محیطی بدون آگار است و به دلیل مایع بودن این محیط، در فلاسک یا لوله آزمایشگاهی تولید می‌شود. محیط کشت مایع برای رشد باکتری‌ها و مطالعه بر روی فرایند تخمیری قابل استفاده است.

          محیط کشت جامد (Solid Media)

          محیط کشت جامد دارای آگار است و به همین علت باعث جامد شدن و انعقاد محیط کشت می‌شود.

          محیط کشت جامد برای بررسی تشکیل کلونی‌ها، شمارش باکتری و خصوصیات باکتری کاربرد دارد.

          محیط کشت نیمه جامد (semisolid media)

          محیط کشت‌های نیمه جامد درصد کمی (نیم درصد) آگار دارند و به شکل نیمه جامد می‌مانند، محیط‌های کشت نیمه جامد به عنوان محیط انتقالی قابل استفاده هستند.

          انواع محیط کشت به لحاظ کاربرد در آزمایشگاه

          محیط‌های کشت در آزمایشگاه به محیط کشت‌ پایه، محیط کشت انتخابی، محیط کشت غنی شده، محیط کشت کامل، محیط کشت افتراقی و محیط کشت ترابری تقسیم بندی می‌شود. اما خرید محیط کشت برای آزمایشگاه با توجه به انواع آن چه کاربردهایی دارد؟

          محیط کشت غنی شده (Enriched Media)

          محیط کشت غنی شده با اضافه کردن سرم یا خون به محیط کشت ساده تهیه می‌شود. محیط کشت غنی شده رشد باکتری‌های پر نیاز را فراهم می‌کند.

          محیط کشت پایه (Basic Media)

          اکثر محیط کشت‌های دیگر بر اساس محیط کشت پایه ساخته می‌شوند و از لحاظ مواد مغذی کمترین حد ممکن را دارا می‌باشد. خریداران محیط کشت پایه، اکثراً این محیط را برای میکروب‌هایی که نیاز به فضای تخصصی برای رشد و تکثیر نیاز ندارند استفاده می‌کنند.

          محیط کشت انتخابی (Media Selective)

          این محیط کشت با استفاده از ماده مهار کننده، به غیر از ارگانیسم مد نظر، رشد بقیه‌ی ارگانیسم‌ها را مهار می‌کند، که به همین علت این محیط را با نام محیط کشت انتخابی می‌شناسند.

          محیط کشت انتخابی می‌تواند فقط یک ارگانیسم را رشد بدهد و این محیط کشت فقط در زمان‌هایی کاربرد دارد که رشد کردن برای سایر ارگانیسم‌ها ضرر داشته باشد.

          محیط کشت افتراقی (Media Differential)

          محیط کشت افتراقی، محیط کشت تشخیصی است و به دلیل دارا بودن مواد ضد میکروبی و ترکیبات خاص باعث جداسازی باکتری‌ها می‌شود. محیط کشت‌های M.C و EMBدو نمونه‌ی محیط کشت افتراقی هستند.

          محیط کشت ترابری (Media Transport)

          یکی از دلایل استفاده از محیط کشت ترابری، استفاده‌ی آن در محیط آزمایشگاه‌ها است و زمانی که نمونه‌های بالینی آماده می‌شوند برای انتقال از این محیط کشت استفاده می‌کنند. اما دلیل استفاده از این محیط کشت برای انتقال به آزمایشگاه چیست؟

          دلیل استفاده از محیط کشت ترابری این است که حین انتقال ممکن است نمونه‌ها خشک شوند یا باکتری‌ها در آن رشد و تکثیر پیدا کنند.

          محیط کشت کامل (Complete Media)

          محیط کشت کامل، محیطی است که دارای تمام موارد لازم و ذکر شده برای رشد باکتری‌ها است و مواد مهار کننده و مواد ضد میکروبی ندارد.

          محیط کشت‌های پر کاربرد

          محیط کشت‌های پرکاربرد که برای رشد میکروارگانیسم‌ها استفاده می‌شود شامل، محیط کشت شکلات آگار، محیط کشت مک کانکی آگار، محیط کشت ائوزین متیلن بلو، محیط کشت خون دار، محیط SIM، محیط نوترینت آگار، محیط SS، محیط (Triple suger iron agar)، محیط کشت مانیتول سالت آگار، محیط کشت سیمون سیترات آگار و محیط آگارد بیر-پارکر هستند. خرید محیط کشت‌های مختلف بر اساس نیازها کاملاً متفاوت است.

          محیط کشت شکلات آگار (Agar Chocolate)

          از آن جایی که گلبول‌های قرمز خون بر اثر حرارت متلاشی می‌شوند و اجزای آن به هم می‌ریزد، برای رشد باکتری‌هایی مانند هموفیلوس که نیاز بیشتری به مواد غذایی آماده دارند، خرید محیط کشت شکلات آگار بهترین گزینه است.

          محیط کشت مک کانکی آگار (Agar Macconkey)

          محیط کشت مک کانکی آگار، محیطی انتخابی برای تعیین هویت باکتری‌های گرم منفی است.

          محیط کشت ائوزین متیلن بلو (methylene blue Eosin)

          محیط کشت ائوزین متیلن بلو، محیط کشتی انتخابی برای باکتری‌های گرم منفی می‌باشد.

          محیط کشت خون دار (Blood Agar)

          محیط کشت خون دار به منظور جداسازی باکتری‌های بیماری زا انجام می‌شود. کارایی دیگر این محیط کشت برای پیدا کردن همولیزین در باکتری‌ها است.

          محیط کشت (SIMmotility Sulfide indol)

          محیط کشت SIM دارای ترکیباتی مانند، پپتون، تیو سولفات سدیم، آگار و بافت حیوانی و تریپتون است، که این مواد و ترکیبات برای تامین اسید آمینه و مواد مغذی برای رشد باکتری‌ها لازم هستند.

          محیط نوترینت آگار (Agar Nutrient)

          محیط نوتیرنت آگار، محیطی جامد و دارای مواد مغذی برای رشد میکروارگانیسم‌ها می‌باشد. محیط کشت آگار برای زمان‌هایی مناسب است که قارچ‌ها و باکتری‌ها به شرایط سخت محیطی برای رشد نیاز ندارند.

          محیط (SS salmonella shigella)

          محیط SS، محیط کشت انتخابی است که برای تشخیص شیگلا و سالمونلا قابل استفاده است.

          محیط (Triple suger iron agar)

          محیط (Triple suger iron agar)، محیط کشت جامد است و از محیط کشت TSI برای تشخیص باکتری‌های روده انجام می‌شود.

          محیط کشت مانیتول سالت آگار (salt agar Mannitol)

          محیط کشت مانیتول سالت آگار، برای میکروب شناسی قابل استفاده است، این نوع محیط کشت باعث تقویت رشد گروهی باکتری‌های خاص می‌شود، این در حالیست که جلوی رشد باکتری‌های دیگر را می‌گیرد.

          محیط کشت سیمون سیترات آگار (citrate agar Simmon)

          یکی از دلایل پرکاربرد بودن و فروش محیط کشت آگار به دلیل دارا بودن منابع عالی برای نیتروژن و کربن است، اما می‌توان گفت این محیط کشت برای میکروارگانیسم‌هایی که قابلیت استفاده از سیترات و کربن را دارند مناسب است.

          محیط آگارد بیر-پارکر (parker agar Baird)

          محیط آگارد بیر-پارکر، برای جداسازی انتخابی گونه‌های گرم مثبتاستافیلوکوک کاربرد دارد.

          فرم استعلام قیمت
          ثبت اطلاعات
          logo-samandehi